sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Perus kommelluksia :)

Huh Huh!! Raskas viikko takana...kahta duunia aamusta iltaan ja tavaroiden purkua (ja samalla pakkaamista)!!! Hommia ei helpottanut yhtään kellarissa keskiviikkona tapahtunut pikku pikku vesivahinko, kun pesukoneen poistovesi valuikin suoraan lattialle :/ Onneksi selvittiin pelkällä säikähdyksellä (huusin kyllä siinä vaiheessa kun palosireeni!!) ja alakerran lattia puretaan enivei!!! Muutenkaan siitä ei sen suurempaa haittaa tullut kun meillä alakerrassa on betonin alla hiekkapohja ja vesi imeytyi maahan vuorokaudessa :)


Kuten kuvasta huomaa on alakerta aivan raakile, eli betoni lattiat ja seinät..kesällä tarkoitus aloittaa se suurin remontti ja ruveta muokkaamaan alakertaa asuintilaksi :)

Eilisen päivän vietin pihaan tutustuen :) Kävin ostamassa pihakukkia ja istuttelin niitä, sekä otin aurinkoa pihalla johon paistoi koko päivän... :) no tänään aamulla piha täyttyi lumesta ja kukat piti ottaa sisälle odottamaan sitä oikeaa kevättä...Onnksi me skipataan keskiviikkona tää suomen ihana kevät ja lennetään suoraan kesään, lämpotilat  näyttäis olevan tuolla lomakohteessa sellasta + 30 <3

Pihakukkat, jotka pysyy hyvällä tuurilla hengissä yhden vkl ;)


Meidän ihana koti <3


Leikkimökki tai vieraiden yöpymismaja :) :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti