torstai 1. elokuuta 2013

Fifty Fifty eli Tytöt vastaan Pojat :)


Fifty fifty ihan siksi että täällä ollaan pullistumisen puolessavälissä ja että joulukuussa meillä on tilanne tasan, sillä meille tulee poika!! <3 Mun ja Fablen Tyttö energia saa vastaansa Äijä energiaa!!! Jännittävää <3



Mulla ei oikeastaan ole missään vaiheessa ollut mitään tiettyä "fiilistä" kummastakaan sukupuolesta ( ellei ultraa edeltävää yötä lasketa jolloin olin täysin varma tytöstä ) Jonttu sen sijaan ollut varma pojasta kokoajan :)



Mutta käytiin siis ultrassa maanantaina toteamassa että vehkeet löytyy ja ehdin jopa pelästyä että onpa meidän tyttövauva isänsä näköinen, kunnes Uuno ( Joonaksen antama nimi :) näytti koko komeutensa!! :) Isänsä poika, mitään ei peitellyt, suorastaan esitteli taitojaan ja kokoajan liikkeessä...<3

Sen verran varmaa tuo sukupuoli oli, että siltä seisomalta värimaailma lastenhuoneeseen muuttui Tumansinisen, valkoisen ja punaisen yhdistelmäksi!! :) Mutta nyt kun sukupuoli on selvillä, voi alkaa todellinen sisustus ja shoppailu :)

Jos jostain olen varma, niin siitä että raitoja tullaan näkemään vauvan huoneessa tummansinisen ja valkoisen muodossa, tosin missä huoneessa ja koska on vielä vähän pohdinnan alla :)




Nyt kaikki rattaista tietävät huomio!!

Mulla ollut suunnitelmissa ostaa  Emaljungan Mondial Duo Combi yhdistelmävaunut, valkoisella keinonahalla, mutta nyt nämä helmet ovat saaneet kilpailijan ;) Sain vinkin Kesslein F3 Fin, yhdistelmävaunuista ja nyt on valinnan vaikeus, sillä molemmista löytyy hyviä ja huonoja puolia...



Mitä mieltä kolmipyöräisistä (lähinnä askarruttaa se että poika syntyy talvella ja asutaan hiekkatien varrella)?
Entä Emmaljungan koko? Kuullut että niillä olis haastavaa kääntyä, kun ovat niin isot?

Muilla mittapuilla vaunut liki toisensa veroisia, hinnassakaan ei mitään suuria eroja :)

Myös sänky on löytynyt, siitä löytyy kaikki mitä etsitään...Stokken Sleep mini <3 Pyörät, nostettava pohja, laskettava laita, muoto ja käyttöikä, ainoa haitta on tuo hinta...jos siis joku tietää vastaavaa tai mistä kyseistä sänkyä saa hyvällä halvennuksella niin viestiä tulemaan :)



Remontti edistyy hitaasti mutta sitäkin varmemmin!! Viikko sitten Joonaksen setä Juha avitti meitä sen verran, että hankki luotettavan urakoitsijan antamaan neuvoja seinän poistoa varten. Kerrottiin hänelle toiveet alakerran avaruudesta ja kuulemma kaikki onnistuu...tosin mitäköhän se maksaa?!!?? :)



Nyt ollaan purettiu väliseinät olohuoneen ja ruokailuhuoneen väliltä ja seuraava etappi on tukirakenteiden uusiminen...:) Ja Kerran kun tuo ammattilainen meille saapui neuvojaan jakamaan, niin karkas mopo taas vähän käsistä ja alakerrasta kaatuu (toivottavasti!!) vähän lisääkin seiniä!! :)





Harmittanut ihan alusta asti se, että meidän takka on ihan huonossa paikassa...suoraa vasten seinää... :(
Olit sitten olouoneessa tai ruokailuhuoneessa ei takan leimua näy, lämmitystä ajatellen paikka on ihanteellinen, muuten ei. Mutta toivetta ilmassa ja kuulemma tuo seinä saadaan myös avattua jolloin koko alakerrasta tulee niin avara kuin mahdollista!! Jey!




Mulla alkaa 6 päivän miniloma Puolan Sopotissa, Äitin, Julian ja kummitädin kanssa!! Tarkoituksena nauttia Auringosta, uimarannoista, shoppailusta hyvästä ruuasta ja seurasta <3



Tämän loman jälkeen vielä muutama viikko töitä ja sen jälkeen alkaa se virallinen loma yhdessä Joonaksen kanssa <3 KivaKivaKiva!!



1 kommentti:

  1. Heips Jansku - ja onnea odotukselle !

    Noista vaunuista/rattaista omalla kokemuksella totean ainoastaan, että ISOT renkaat eikä kannata valita ilmatäytteisiä. Varsinkaan, jos teidän alueella on orapihlajaa aitana...

    Nykyvaunujen perusasetuksista en tiedä mitään, mutta tuo säädettävä aisa on kyllä ehdoton; varsinkin jos vanhemmilla on pituuseroa.

    Ja siihen kiinnittäisin myös huomiota, että millä korkeudella se vauva/taapero siellä vaunuissa makaa/istuu; sitä kumartelua sinne pienokaisen äärelle kun tulee väkisinkin melko lailla.

    Hauskaa lomaa!

    VastaaPoista