sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Remonttista lomaa :)

Täällä pidetty taukoa remontoinnista ja ihan kunnolla :) Ainoa asia missä ollaan hieman edes edetty on ruokailuhuone, josta ollaan saatu poistettua tapetit ja päätyseinä. Siihen se sitten on jäänytkin. Ollaan siinä vaiheessa tuolla alakerrassa että ollaan koskettu kantaviin seiniin ja jotta päästään jatkamaan urakkaa, tarvitaan me avuksi ammattilaisia :) Tarkoituksena poistaa väliseinä ruokailuhuoneen ja olohuoneen välistä, jotta saadaan alakerrasta mahdollisimman avara...toivotaan että onnistuu :)

Juuri valmistunut yläkerta kun mielellään pidetään yhdessä koossa ja mikäli vain onnistuu niin pysyköön se myös tuolla yläkerrassa!!! :)



Takana aika raskas työputki ja päälle viikon Jazz loma ja näin tekemättömyys on taattu!! Mutta ei se haittaa, sillä pariin viikkoon on mahtunut vaikka mitä muuta kivaa!! :)

Mun äiti ja pikkusisko Julia tuli tarkistaan mihin me ollaan edetty ja kuten moni tietää on toi meidän mami hullu siivoamaan!! :) Kaksi päivää ja kämppä kiilsi, rikkinäiset paistunpannut hävinneet kaapista ja rikkinäisen kahvinkeittimen tilalle ilmestynyt uusi, käy se näinkin!! :) Äiti oli niin huumassa meidän keskuspölynimurista että sanoi imuroivansa itse joka päivä jos omistais sellaisen...no ööö...se imuroi enivei jokapäivä, joten ihan hyvä vaan ettei sillä oo sellaista, ei varmaan kerta riittäis :)

Pakko myös kiittää kerrassaan loistavasta palvelusta <3 Harvoin sitä työaamuna herää tuoreen aamukahvin ja liki hotelliaamiaisen tasoiseen tarjoiluun :)


Loppuviikosta saatiin meille lisää vieraita, kun Jenny ja Markus tuli katsastamaan paikat ja Jazzit :) Pakko sanoa että ihanaa että on ympärillä ystäviä samassa tilanteessa, aina voi kysyä toiselta ne mieltä askarruttavat kysymykset :) Liuta huippu mutseja tulossa <3



Sain viettää myös mökkilomaa, kun Elina, Samu, Tuukka, Riikka ja Anne, sekä ylisöpö Irlannin vahvistus Rookie lomailivat Luvialla alkuviikon :) Päivällä ystäviä, mökkeilyä ja illalla Jazzeja, eipä ollut ainakaan tylsää :)

Rookie <3 Ihana pieni sähköjänis <3





Joonashan myi alkukesästä Jetit pois kun aikaa niiden kanssa leikkimiseen ei löytynyt...mutta kun oli mahdollisuus koeajaa vuoden 2013 malli, niin kovin alkoi taas puheet ostosta :)



Me kannustetaan Jonttu mielummin ostamaan vene, ja mielellään vähän samaa tyyliä kun noista laitureista löyty Jazzien aikana :)



Perjantaina suunnattiinkin sitten Kirjurinluotoon kuuntelemaan Olly Mursia ja John Legendiä!! Molemmat veti huippu keikan ja muutenkin pienestä sateesta viis, fiililis oli LOISTAVA!! Picnic, ystäviä, sukulaisia ja hyvää musiikkia!!




Pejantai iltana Laura, Sanni ja Janne ilmaantuivat myös Poriin <3 Tänävuonna Charlotan pöydillä tanssi vain kolme tyttöä viimevuoden 13 sijaan, mutta ens vuonna taas kaikki yhdessä koossa, kirjaimellisesti ;) Ihanaa että tulitte <3



Lauantaina astetta fiksumpina taas suuntana Kirjurinluodon areena!! Päivän aurinko ja liki minuutilleen (tarkistettu useasta eri sääpalvelusta) saapunut sade tekivät päivästä ikimuistoisen!! Huippu fiilis jatkui edelleen :)

Illan kruunasi vielä pika treffit Tiinan ja Tonin kanssa, Vaikka ei kauaa nähtykkään niin edes jotain!! Yöllä sain myös erään puhelun jota olen odottanut jo aikoja mutta sen saapuessa se oli kyynelten paikka <3 Love is in the air <3



Sunnuntai oli vielä todellinen herkkupäivä!! Amoren herkkuruokaa, Aurinko, Lori ja lavalla esiintynyt ylläri Edelman lopetti Jazzit meidän oslta täydellisesti!! Illalla Jazzkatu täytyy vielä tankintyhjentäjäisistä mutta meidän oslta tämä oli tässä!!

Ensi vuonna muutama päivä varmastikkin riittää kympin sijasta, kunhan ne saan viettää rakaiden kanssa!! Tavoitteena myös, että limun sijasta picnic korista löytyy vähän kuplivaa :) Nyt paluu arkeen ennen elokuun lomia!! <3


Seuraavassa Bloggauksessa toivottavasti edetty huimasti, tämä ei niinkään liittynyt remontointiin, välillä näinkin ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti