keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Muutoksia suunnitelmiin :)

Muutoksia suunnitelmiin oikeastaan ihan joka suunnalta....Tulevaisuus tuo meille ja Samulintielle aikamoisia  muutoksia, varsinkin kun  valkoisen sisustusunelman keskelle syntyy Joulukuun alussa VAUVA!!!!! <3 <3 Eli muutoksia havaittavissa ihan henkisellä ja fyysiselläkin tasolla mutta myös remontin suhteen!!!

Tässä ensimmäinen virallinen potretti tulevasta muutoksesta <3


Tilastahan tässä kodissa ei ole pulaa, mutta niistä huoneista kyllä!! Eli kun tieto meidän tulevasta perheenlisäyksestä varmistui (viikko siitä kun tänne muutettiin!!:) alkoi uusien suunnitelmien teko...tietysti tässä vaiheessa oli jo koko yläkerta purettu, mukaanlukien kaikki makuuhuoneet :) Nyt ollaankin sitten pähkäilty mistä Babylle huone kun hän vähän kasvaa ja tarvitsee ( tai me tarvitsemme) omaa tilaa <3

Tiedän että rajulta kuulostaa mutta apu löytyy vaatehuoneesta!! :) Onneksi suunnittelimme alusta asti SUUREN kaksiovisen Walk-in closetin josta nyt yli puolet tulee lapsemme käyttöön!! :) Lähinnä sänky ja hoitopöytä mutta kumminkin edes jotain :)

Tietysti myös tämän huoneen suunnittelu on aloitettu <3 Mä pidän mustavalkoisesta ja graafisesta tyylistä, ja siksi olenkin ihastunut mustavalkoiseen Muumi-sarjan seikkailu-tapettiin!! Tiedän että aika "raju" lastenhuoneeseen mutta uskon että siitä tullaan pitämään ja tällähän ei koko huonetta tapetoida, vaan vaan yksi pieni seinä :) Toinen vaihtoehto olisi Beige tähtitapetti, mutta mä en vaan ole sinut vielä sen värin kanssa...katsotaanpa kuinka käy!!






Tätä huonetta on vielä aikaa muokailla joten se ei nyt listallamme ole ihan seuraavaksi, pian kyllä <3

Yläkerrassa ollaan edetty huimasti!! Lattiat valmiina, tapetti osittain ja pinnat maalattu....Juhannuksen jälkeen on vihdoin vuorossa sängynpäätyyn tulevan tapetin laitto, joka joka ennen asennusta on tuotttanut jos jonkinlaista päänvaivaa...!!! Teen siitä tänne sitten jonkilaisen kuvasarjan, koska tiedän että helpoa se ei tule olemaan....tai mulle kyllä, Ellille ei ;)

Tässä kuvia yläkerrasta tällähetkellä






Ihastuttiin tähän meidän raitatapettiin jo Käppäräntietä remontoidessa,j oten valittiin se myös tänne perus tapetiksi. Raidat heijastavat valoa eri suunnista katsottuna ja se tekee huoneesta valoisamman ja kasvattaa huoneen korkeutta, loistavaa!! Halvimmasta päästä se ei ole, mutta hintansa arvoinen!!

Pian siirretään muuttokuorma yläkertaan ja aloitetaan alakerran remontointi, se vähän jännittää...tavallaan ei jaksaisi ja ideat vähissä, toisaalta taas ideoita liikaa :)

Äiti toteutti myös mun suurimman unelman ja sain vihdoin oma UIMA-ALTAAN!!! WUHHUU!!!! Kyse on tietenkin sellasesta muovisesta altaasta, mutta hei, ALLAS KU ALLAS se on enivei mun omallapihalla :)!!



Joonas sai myytyä myös Jetit pois joten pian alkaa Paljun metsästys!! :)

Kiva kesä tiedossa!!

IHANAA JUHANNUSTA KAIKILLE!!! <3

1 kommentti:

  1. Me halutaan altaaseen!!! (katoin muuten tosta kuvasta, et Jesumanteri on siinä)
    Mä tykkään molemmista "vauvan" tapeteista, onneks mun ei tarvii päättää. ;)
    kiva, kiva, kiva.

    VastaaPoista