tiistai 25. kesäkuuta 2013

Reikä rakkaudessa :)

Kyllä, reikä rakkaudessa, tosin sekin on jo melkein paikattu.....ja Kyllä kyseessä mun suurin toive omalla pihalla, meinaan uima-allas...:(

Sunnuntaina suunnattiin Mussalon mökiltä kotiin, minä kuin pikkulapsi odottaen tätä suurta tapahtumaa eli altaan täyttöä... käytiin vielä ostamassa pumppu että allas pysyy puhtaana ja eikun täyttöhommiin!!

Äitillä on siis pihalla tälläinen allas ja muutenkin oon hyvin perehtynyt miten sen täyttö ja muut valmistelut hoidetaan mutta kuten yleensä, rakkaalla Jontulla on aina paremmat ideat ja suunnittelmat ja hänen tyylillään asiat sujuvat paremmin...niin ei kuitenkaan tapahtunut tällä kertaa...:\

 Levitettiin allas tohon pihalle ja Joonaksen mielestä reunat piti tukea jotta allas täyttyy tasaisesti, ja oli siinä muitakin juttuja mitä tehtiin vastoin ohjeita mutta ei niistä sen enempää =) Vesi valumaan ja sisälle löffäämään... reilu tunnin päästä tästä äiti soitteli ja kysyi miten sujui ja päätin siirtyä ulos tarkastamaan tilanteen, ja siitä se maailma sitten romahti!!!

Joonaksen tukemat reunat eivät olleet kestäneet tätä veden määrää ja niihin nojaavia puutukia ja allas oli revennyt reunalta, onneksi vettä ei ollut vielä päässyt valumaan maahan asti, mutta lähellä se oli!!!



Sillä hetkellä mun olo oli kuin lapsella jolta ollaan viety joulu, syntymäpäivät, vappu ja kaikki lahjat suoraan nenän edestä, myös mun huuto varmasti  havahdutti naapurit ja muutkin parin korttelin säteellä =)=) Asiaan ei tietenkään vaikuttaneet millään tavalla hormoonit vaan nyt oli kyse jostain suuremmasta...:)  kun puoli Poria oli kuulut mun keveän tilityksen Joonakselle, suljin oven ja päätin rauhoittua, yksin...;)

Nyt ollaan jo haudattu sotakirveet ja tilattu uusi allas ja mikä parasta se on yli puolet suurempi kuin edeltäjänsä!!!! =) Pientä haastetta tuo tähän tietysti se että tuo rikkinäinen allas on tossa pihassa edelleen ja pitää sisällään noin 1500l vettä, mutta kaipa me se jollain siirretään, jos ei muuta keksitä niin pääset kädet töihin !!!=)

Tänään oli kuuma päivä ja mikäs olisikaan ollut ihanampaa kun pulahtaa töiden jälkeen altaaseen...no oli reikä tai ei, täällä me ollaan !!!!!


Huomenna kun uusi allas saapuu on ehkä parempi, että mä hoidan sen täytön ja esivalmistelut ihan itse ;)

p.s Jos joku haluaa ton altaan lapsilleen niin täältä saa hakea huomenna...se pitää vettä kunhan ei täytä sitä liikaa =) Pikkutyypeille täydellinen kahluu allas ♥♥♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti