sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Koin Terrassa oli viikonloppuna Asiakasomistaja-päivät ja meille se tarkoitti lähinnä 15 käyntikertaa ja tavaroiden hamstraamista -15 % alehinnoin!! Nyt on Tapettia, maalia, petsiä, kittiä, liisteriä, suihkuseinä ja monia erilaisia oheistuotteita!! Suunnilleen kaikki saatiin ostettua ja enää ei tarvitse tuolla ravata, kuulutaan muutenkin jo melkeen henkilökuntaan tuolla :)

Viikonloppuna oli taas niin hieno ilma että ei täällä sisällä jaksanut remonteerata vaan tehtiin kaikkea kivaa!!

Joonas ilmoitti Lauantai aamulla että on tehnyt ensimmäisen hankinnan meidän pihalle!!! :) Olishan tämä pitänyt arvata että turhaan mä mitään Fatboy riippukeinua odottelin saapuvaksi... Tulihan sieltä joo jotain isoa ja punaista mutta vähän eri muodossa kun mä luulin... :/ Jesse oli ihan Tampereelta asti tuonut Joonakselle JÄÄKIEKKOMAALIN !!!!! Nyt voin heittää lopullisesti hyvästit autotallille, meinaan sille on jatkossa ihan eri suunnitelmat :)





Käytiin kavereiden kanssa myös Veneilemässä Iso-Enskerin saarella ja bongailtiin karhua joka seikkaili samaisella alueella...Karhua ei nähty mutta kuulemma oli ihan lähellä!!! :)









Retkellä kuvaillessa sain hyvän sisustusidean yläkertaan! Muokkaan kuvista mustavalkoisia ja teen yhdelle seinälle kuvakollaasin. Valkoiselle seinälle mustavalkovalokuvia mustissa kehyksissä, KÄY! Varsinkin kun näyttää taas ainakin yläkerran sisustustyyli olevan todella musta-valko-harmaata :)

Loppuilta Kruunatiin vielä Kirjuri Openissa ja käytiin katsastamassa YÖ!!! :) Huikee viikonloppu <3



Sunnuntaina oli sitten aika palata rempan ääreen ja aloittaa tositoimet :)



Tässä On muuten tapetti joka ollaan valittu sängyn pääätyseinään!! Musta-valko-harmaata siis melkein kaikki mitä yläkertaan tulee :) mut haittaakse??!! ;)





Tänään illalla alettiin myös laittaa lattiaa ja huomenna taikka tiistaina olis sitten vuorossa tapetointi! :) Joonaksen äiti on meillä aiemminkin tapetoinut kaikki niin käytiin jo varaamassa aika tämän asunnon tapetointiin :)



Tänään ei kuulemma nukuta vaan yläkerta tehdään valmiiksi...nooo veikkaan et aika valmista tulee mut ei ihan...sen verran jännä päivä tiedossa huomenna että taidetaan molemmat olla koko yö tuolla ylhäällä tappamassa aikaa!!! :) :) IIIIKKK!!! <3


Ps. Ihan alkumuutossa kuulin kerran jonkun laulavan yläkerrassa Stellan häävalssia ja kenes muunkaan sieltä löysin kun Jontun, no tänään sitten vuorostaan lauleskeltiin Jesse Kaikurantaa ihan fiiliksellä...mä voisin kuolla nauruun!!! :) :)

Näin täällä tälläkertaa :)


1 kommentti: