maanantai 8. heinäkuuta 2013

Penthouse!! ♥

Viikonloppu tuli ja meni, ja ONNEKSI vielä nopeaa ;) Harvoin tälläistä toivon, mutta nyt oli hyvä syy!!! ;)

Kävin keskiviikkona kyselemässä Joonaksen äidiltä mahdollista apua niinkin suureen projektiin kuin Siivous, koska aikataulut ja mun "nyt heti" -asenne eivät mätsänneet siivousfirman kanssa :/ Loppu hyvin kaikki hyvin, koska Elli, Lotta ja minä ite!! saatiin ihmeitä aikaan ja tuntien aherruksen jälkeen oli pöly tiessään ja pinnat loistivat puhtauttaan, tosin ei tästä silti mun lempi puuhaa tule!! =)

( Kävin torstaina haalimassa Prismasta kaikki mahdolliset rätit ja aineet millä sitten kyseinen lika irtoaa, kassaneitikin kyseli että sattuuko olemaan siivouspäivä?? :) )



Torstai iltana se sitten vihdoin tapahtui ja muutettiin virallisesti meidän Penthousiin!! <3 <3 Vaikka noi kyseiset unet jäi hyvin vähäisiksi oli aamulla niin ihanaa herätä sillä yläkerta on niin avara, valoisa ja viileä !! :)
Törkeän hyvän vibat meidän aikaansaannoksista!! Hyvä me <3

Tälläiseen lopputulokseen päädyttiin...






Äiti tulee tällä viikolla meille, joten ohjelmassa mun vaatteiden siirto yläkertaan, kunhan vaan saadaan tangot ja hyllyt paikoilleen!! Että tervetuloa vaan ;)


Suunnitelmissa oli siis maalata portaikosta valkoinen, toisin kävi. Lauantaina tätä kyseistä projektia tuli tarkastamaan mun iskä, mummi, kummisetä ja Riikka ja eipä kauaakaan oltu täällä ehditty paikkoja tutkia kun portaat saivat korjaus tuomion!! Mistään kovin vakavasta ei ole kyse, mutta parempi tehdä pohja kunnolla ja vasta sitten maalata!!

JOTEN...viikonloppu vierähti lipastoja kootessa. Ensimmäinen vaati neljä tuntia ja hieman teippiä, toinen kaksi tuntia ja ONNEKSI kolmas ja neljäs hoituivat Espin avustuksella :)

 Ja ne pikku virheet mitä tämä kyseinen lipasto kantaa, eivät onneksi näy muille kun meille :)


Onneksi se sunnuntai ja lämmin aurinko tulivat nopeasti, koska se päivä vietettin tietysti Poolilla ystävien kanssa <3



Ja viikonlopun paineet purettiin illalla vielä nurmikkoon, rikkaruohoihin ja kukkasiin...:) olen todennut ton siimaleikkurin olevan oiva apu näissä mun räjähdyspisteen partaalla olevissa kukkaistutuksissa :)





Nyt sitten aletaan pikkuhiljaa siirtymään alakertaan ja siellä ensimäinen kohde on ruokailuhuone. Koitetaan remontoida alakerta huone kerrallaan niin ei tule enää ihan samanlaista remonttikaaosta kuin mitä täällä ylhäällä koettiin :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti