keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Päätöksiä,päätöksiä ja mielipide kiitos...:)

Edelleen on auki tämä lattian valinta. Ollaan pohdittu ja liikuteltu noita palasia erilaisissa valoissa ja aina joku näyttää liian harmaalta tai liian keltaiselta ja jotkut ovat jopa liian valkoisia :) Tilasin siis vielä monia, monia, MONIA näytepaloja tuon edellisen "lattianpalasia postilaatikossa" postauksen jälkeen, ja ehkä sitten jopa liikaa koska valinta on niin vaikeaa :)

Joonaksen siskon perhe vaihtoi oman lattiansa tummasta vaaleaan ja käytiin sitä katsomassa viikonloppuna. Muutos oli huikea!! Vaalea lattia avartaa ja raikastaa tilaa huomattavasti ja tämä siis vain vahvisti sitä että vaalea lattia se meillekkin tulee...mutta se sävyn valinta se vaikein tehtävä on...Saatiin sieltäkin pala mukaan jotta valinnanvaraa varmasti löytyy!! :)

Nyt on sitten päivien kuluessa aina tiputeltu paloja pois pelistä ja tässä on finaali kakiskko!! :)





Molemmat ovat hyviä ja mikä parasta, hyvän hintaisia :) Sain kuin sainkin laitettua tälle sivulle jonkinlaisen Gallupin siitä, kumpi laminaatti on paremman värinen... toivottavasti siis edes joku käy äänestämässä!! :) Omaan silmään toi vasemmanpuoleinen on ehkä aavistuksen kellertävämpi ja oikeanpuolinen taas harmaa...??!! Enpä oikeen tiedä enää, varsinkaan ku näitä paloja on tullut jo sen verran katseltua, että kaikki näyttää samalta :D

Sitten pohdintaa liittyen yläkerran suihku ja wc tiloihin.

Kuten meidän makuuhuone/vaatehuoneessa myös tässä tulevassa suihkutilassa on vino katto. Wc on tällähetkellä aivan kaamea ja kun sieltä astuu ulos, astuu suoraa rappusiin...turvallista :) Wc on tällä hetkellä noin 2 m2 mutta nyt laajenee isoksi eli noin 11 m2 !!! Sunnuntaina mennään viemään ensimmäiset tavarat ja otan silloin heti kuvat sieltä niin selkenee tämä pulma :)


Tällästä olen nyt kaavaillut, harmikseni kuitenkin ilman tota kattoikkunaa :D Päätyyn haluaisin kylpyammeen, mutta näyttää siltä että sen saan vasta sitten alakertaan, ku sinne aletaan rakentamaan saunaa ja suhkua (tosin veikkaan että sillon kylpyamme-haave on muuttunut jo porealtaaksi!!!! :)





Värimaailma on valittu ja pintamateriaalit myös jo ostettu :) Ollan koettu hyväksi tummanharmaa laatta lattiaan ja valkoinen kiiltävä seiniin...näillä siis myös jatketaan uudessa kodissa :)



Mietin myös wc kalusteita...haluanko vähän tunnelmallisempia kalusteita vai yksinkertaisia?? Molemmat näyttää todella hyviltä, ainoa on vaan toi pinta, eli toi alempi on uskoakseni helpompi puhdistaa hammastahnasta :D



Kaunis hana ;)


Näillä taas mennään viikonloppuun asti, jolloin viimein päästää kuvaamaan meidän uusi koti <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti