keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Yläkerran suunnittelua :)

Meillä siis enää reilu viikko ja saadaan aloittaa tavaroiden roudaus uuteen kotiin!! Kävinkin tänään lenkillä tiirailemassa miltä siellä näyttää...ihanalta tietysti ;) Piha tulee varmasti olemaan kovassa käytössä kesällä, varsinkin mulle, auringonpalvojalle, koska siihen paistaa aurinko koko päivän :)

Ollaan alettu hankkimaan tavaroita yläkerran remonttia varten, koska heti kun vaan mahdollista alkaa yläkerran purkutyöt. Yläkerrasta tulee aika avara, eli poistetaan suurin osa seinistä ja tehdään sinne iso makuuhuone ja 2 vaatehuonetta!! Laajennetaan myös olemattoman kokoista vessaa n. 10m2 ja lisätään sinne suihku, koska alakerran suihkutila urakka alkaa vasta myöhemmin :)

Löysin tänään hm.com sivuilta aivan ihanat "pyyhehoukut", ja tilasinkin niitä sitten ihan urakalla, lähinnä vaatehuonetta ajattellen...:)


Ollaan istuttu netissä tuntikausia ja pohdittu että miten makuuhuone ja vaatehuone tehdään. Joonas ei ymmärtänyt aluksi miksi en halua sänkyä ikkunan eteen mutta kun näytin mun suunnitelman ni luulen että ainakin nyt rupee pikkuhiljaa ymmärtämään mitä ajan takaa... Nämä kuvat on siis netistä bongattu, mutta se idea tulee tossa aika selkeesti esille. Haluan sängyn keskelle huonetta ja että sängyn molemmin puolin pääsee vaatehuoneeseen:) Meille tulee varmaankin kaksi erillistä vaatehuonetta koska Joonas on yli siisti vaatehuoneen suhteen, mä taas en :) Haluan myös noihin oviaukkoihn liukuovet jotta ainakin mun puoleinen sekamelska saadaan piiloon ;)





Tuolla meidän uuden kodin yläkerrassa on vinokatot joten täytyy ajatella vaatehuoneen ratkaisut niin että jää mahdollisimman vähän hukkatilaa. Onneksi netistä on löytynyt myös tähän monta hyvää ideaa :) Varmasti tarvitaan ikeasta myös Stolmen- vaatekaappi järjestelmä.




Olen löytänyt jo aikoja sitten tapetin minkä haluan vaatehuoneeseen, ainakin yhdelle seinälle:) Olen myös etsinyt sellasta tapettia missä on ihmisten hahmoja/ vartalon silhuetteja mutta en oo ainakaan vielä löytänyt....jos joku on jossain nähnyt, niin olisin todella kiitollinen tiedosta ;) Joonas löysi myös oman lempi tapetin, sanoi laittavansa sen alakerran olohuoneeseen tehosteseinäksi, mutta taitaa jäädä haaveeksi, tosin vaatehuoneeseen se vois sopia hyvin ;)






Nämä on nyt vaan suunnitelmia,joten hauska nähdä millanen lopputulos on sitten lopulta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti