keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Skön hem :)

Nyt taas mennään ja lujaa!! Eli neljä vuotta nautittiin puutalorivarin antimista ja muistot tästä kodista on ihania!! Ystäviä, juhlia, iloa, onnistumisen tunteita, kaaosta, tunnelmaa ja vaikka mitä on tämä koti meille tarjonnut, mutta nyt on aika katsoa taas eteenpäin ;) Vanha koti vaihtoi viime perjantaina onnellisesti omistajaa ja nyt vietetään viimeisiä viikkoja pahvilaatikoiden ja pakkausmuovien seassa.

Mä en ole todellakaan mikään tunteilija mutta kieltämättä muutama kyynel vierinyt poskea pitkin kun ollaan näitä päätöksiä myynnistä ja uuden ostosta tehty. 

Mutta eilen se sitten tapahtui ja punainen omakotitalo sai kaksi uutta remonttihullua omistajaa!! Tätä on vielä aika vaikea sisäistää, koska kaikki on TAAS KERRAN tapahtunut niin nopeasti :) Ensimmäisestä näytöstä tähän päivään kun ei ole kulunut kuin reilu kolme viikoa, mutta jos jotain oikein haluaa niin kyllä ne rattaat saa pörimään ja yllättävän nopeesti, näin ainakin meillä on käynyt ;) 

Nyt vaan odotellaan pääsiäistä ja muuttoa, ainoa haaste aikataulutuksessa on meidän tuleva Egyptin loma...kun sattuukin osumaan juuri muuton jälkeiselle viikolle, mut ehkä on ihan hyvä nauttia auringosta ja suunnitella remonttia ja sisustusta siellä :) Joonas tähän ei hirveesti lämpee, koska sen kädet huutaa jo päästä tuhoamaan kaikkea mut eiköhän me vielä ehditä sen jälkeenkin :)

Tässä vielä kuvat vanhasta kodista remontin jälkeen...hieman muutosta näkyvissä ;)!!!

Yläkerran makuuhuone

 Sisäeteinen
 Eteinen
 Keittiö

 Alakerta

 Alakerran makuuhuone
 Olohuone

 Suihku
 Sauna


Vessa






2 kommenttia: