keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Pientä hajoilua ilmassa ;)

Me tehdään kaikki aina nopeesti ja sen kummemin mitään pohtimatta...siinä oikeastaan yks suurimmista virheistä tätä proggista ajatellen...:) Tiettysti silloin kun asuttiin vielä Käppärätiellä, muuto remontin keskelle kuulosti ihan iisiltä ja kyllä se remonttikin siitä nopeesti valmistuu...hyvin suunniteltu oli mun mielestä melkeen valmiiksi tehty! Noooo nyt voin kertoa että näin ei ole.

Eli tänään ollut lievää hajoilua ilmassa ihan meillä molemmilla, vaikka vappu fiilis olikin kaupungilla ollessa korkeimmillaan!!:) Kotiin tultaessa meitä odottti se tuttu näky...pölyä, pölyä, purua,ruuveja,kengänjälkiä lattiassa ja muutenkin loputtomalta tuntuva projekti!! :( Jonttu suuntasi tuttuun tapaan yläkertaan jatkamaan hommia (täysin addiktoitunut remontoimiseen) ja minä yritin alakerrassa sitä mukaa siivota kun yläkerran pölypilvi yritti saavuttaa "asuintiloja"!! HULLUA!! Onneksi ollaan sen verran samalla aaltopituudella että päätettiin yhteistuumin käydä tämän alakerran kaaoksen kimppuun ja tehdä siitä vielä muutamaksi viikoksi viihtyisän ja puhtaan!!! :)

Aherruksen jälkeen tämä tuntuu taas askeleen lähempää kodilta!! Huomenna taas uusipäivä ja sama meininki jatkuu mutta pian se on ohi!!!! Nyt taas hieman fiksumpana voin todeta että vaatii aikamoista luonnetta ja kaaoksen sietokykyä asua remontin keskellä...no tulipahan tämäkin koettua, tosin ensimmäistä ja viimeistä kertaa!! :)

Yläkerta on oikeastikkin hyvällä mallilla ja ensiviikon loppupuolella alkaa keskikerroksen remontointi!! Se on sitten jo iisimpää hommaa kun kyseessä ei ole enää mikään täysiremontti...;)

Tässä kuvia yläkerran huoneista :)

Eli seinä jonka taakse vaatehuone tulee on pystyssä!! :)




Päätettiinkin tehdä yläkerrasta avarampi kuin oli suunnitelmissa, eli kaikki mahdolliset ovet ja seinät poistettin ja yläkerrasta tulee niin avara kuin mahollista :)



Seba on tehnyt ihan loistvaa jälkeä suihkutiloissa!! Kattoa ja saumoja vaille valmis!! BUENO!!





Me lopetetaan nyt hajoilu ja yritetään nauttia tästä rempasta...mutta ei enää tänään...Joonas lähti purkamaan hermojaan Änärin ja kavereiden pariin, mä taas täyttänyt kodin tuoksukynttilöillä ja aloitan netti shoppailun!!

Hyvää Vappua kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti