maanantai 20. toukokuuta 2013

Riemun kiljahduksia!!

Huh!! Aikaa on kulunut ja kaikki tuntuu kestävän ja välillä fiilikset karkaa aurinkolomalle :) Tänään on Samulintiellä harpattu eteenpäin jättiläisen askelin, tai ainakin tuntuu siltä...meillä on VIHDOIN juokseva vesi ja toimiva PYYKINPESUKONE yläkerran kattoa vaille valmiissa kylpyhuoneessa :) WUHHUUUU!!!!

Kun muutettiin päätettiin raahata vielä vanha pesukone Jontun lätkäkamojen pesuja ajatellen, mutta kun pölyn määrä vain lisääntyi jäi kone ihan normaaliin vaatepesuun ja uusi kone varastoon odottamaan uutta kylpyuonetta...kone teki sitten viimeisen temppunsa kolme viikkoa sitten, kun se päätti tiputtaa lopullisesti luukkunsa lattialle (ONNEKSI ALAKERRAN BETONILATTIALLE!!) kesken pesun ja mitäpä muutakaan kun 16 l vettä lorahti lattialle...:( onni onnettomuudessa oli se että alakertaan ei ole koskettu vielä millään tavalla ja vanha betonilattia imaisi vedet tuossa tuokiossa!!

Pyykkiä ollaan siis oltu pesemättä kolmisen viikkoa (lukuunottamatta muutamaa koneellista hätäpyykkiä :) ja vaikka noita vaatteita onkin jokin määrä kertynyt on melkein kaikki puhtaat vaatteet nyt loppu :) Mutta tänään...Putkimiehen käviviät asentamassa viimeiset liitokset ja yläkerrassa juoksee vihdoin vesi!!! Tiedetään siis uuden pesukoneen myötä mitä tehdään seuraavat viikot!!!

Uusi pesukone hankitiin talvella Porin remontti-messuilta ja sen verran hyvän myyntipuheen myyjä meille piti, että jo on ihme jos tuo laite ei jopa meidän puolesta töissä käy, sen verran on prota,maxia,ecoa ja turboa laitteessa :) :) Tuli siitä jopa joku luritus kun sen laittoi päälle...?!?



Kylpyhuoneen katosta ei olla vielä päästy yhteisymmärrykseen kun Jonttu yrittää säästää ihan joka asiassa ja sillä kestää etsiä tavaroita liian kauan...Eli suihkuun ei uskalla ennen kattoa, mutta villin huhun perusteella katto  saapunee huomenissa...:)

Tässä vielä kuvia tämän hetkisestä tilanteesta täällä remontin keskellä :)


Makuuhuoneesta puuttuu vielä osa kattoa ja ennen tapettia vielä muutama seinä vaattii kittaamista ja maalia :)


Suihku :)


Vanhassa kodissa meillä oli tuo sama hana mutta altaana "malja". Kokemuksesta tänne valittiin jotain aivan vastakkaista koska joka ikinen kerta kasvoja pestessä maljan päällä iskin otsani hanaan...nyt on tilaa ja laakeutta vaikka pestä koira tossa :)


Myös vessan pöntön (pyntyn mikä lie?!) valinta oli tarkkaa jotta varmasti löytyi "oikea" muoto :)

Huomenna pitäis molemmilla olla remppavapaa joten aamulla aikaisin yläkertaan ja kittaamaan!! :)





1 kommentti:

  1. JEEEE!!! Me tai ainaki mä tuun täs joku päivä tällä viikolla testaamaa vessan. ;) Hyvältä näyttää. Jaksaa, jaksaa! :)

    VastaaPoista